Een blog

Tja en waar begin je dan mee……

Ik ben niet zo’n communicatie freak dus qua tekst hoef je niet veel van mij te verwachten. Zelf vind ik het heerlijk om online te neuzen naar inspiratie, misschien ben jij ook wel zo iemand en kom je al neuzend lekker langs!

Ik brei, haak, naai en weef. Je zult hier op het blog mijn maaksels zien, eigen patronen, favourite shops, tips en trics en misschien wat van ons alledaagse leven in Dublin waar wij sinds augustus dit jaar wonen.

Have fun!

img_5989

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s