Stoffen

Het naaivirus kreeg mij ergens in 2010 te pakken. Ik had een klein meisje van een jaar of 3 rondhuppelen thuis en wilde zelf kleding voor haar maken. Mijn inspiratie haalde ik toen (en nog steeds) vooral via deze blogs: Emma en Mona, By Eva Maria en Meisjesmama. Deze dames kunnen toveren met hun naaimachine!

Omdat er in webshop land en in de plaatselijke stoffenwinkels niet zoveel leuks te vinden was opende ik in 2011 een webshop vol met mooie stoffen. Ik ging op zoek naar de leukste prints uit Scandinavië, Japan, Frankrijk en Amerika. Ik verkocht vooral stoffen en patronen. Ter inspiratie en ook voor eigen genot, maakte ik natuurlijk voorbeeld kleding. Onder andere onderstaande tijgerlegging. In 2013 was de tijgerlegging een hit! Ik maakte er honderden op bestelling. Heerlijk om te doen en zoveel mensen (en kids) blij te maken.

afbeelding

Mijn Studio Saartje avontuur eindigde eind 2014. De combinatie met gezin, een betaalde baan en de webshop ging niet meer. Maar gelukkig vond ik al snel een enthousiaste dame die het graag wilde overnemen en waardoor de webshop nog steeds bestaat!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s