Project weven

Vorig jaar werd ik uitgenodigd om een weefworkshop te volgen via Nom. vol van kleur. Een lange en intensieve dag maar wat heb ik veel bijgeleerd door allerlei verschillende technieken te oefenen. Een nieuwe hobby was geboren.
Ik kan me via Instagram en Pinterest helemaal suf staren naar alle inspiratie die er daar voorbij komt.

Inmiddels ben ik zelf met een groot weefproject bezig. Tussen het haken en breien door kan ik mezelf af en toe een uurtje achter het weefraam gunnen. Het gaat vast een meer maanden project worden maar hoe leuk is het werk steeds verder te zien groeien.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s