So Faded sweater

Faden met verschillende kleuren wol is het helemaal sinds een paar maanden in de breiwereld.

Ik maakte vlak voor de zomer een trui voor mijzelf (check mijn Instagram voor foto’s van het eindresultaat). Tijdens het breien kreeg ik al een paar keer de vraag van mijn bijna 10 jarige of ik er ook zo één voor haar wilde maken. En met 9 weken (ja echt 9 weken) schoolvakantie in het vooruitzicht leek me dat dan ook een leuk vakantie project. De vakantie is voorbij en de trui is af!

Wat een fijn patroon is dit! Eenvoudig maar door de verschillende kleuren zeker niet saai! De kleuren zocht mevrouw zelf bij elkaar. En hoewel ik eerst twijfelde over de combinatie moet ik zeggen dat ik het eindresultaat erg tof vind.

Ik ben natuurlijk bevooroordeeld maar ik vind dat ze hem ROCKT!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s